Logo AtMyHome
Caută proprietate după ID
Pipera Iancu Nicolae Aviatorilor Dorobanti
imobiliare de vanzare bucuresti
atmyhome
atmyhome
atmyhome
atmyhome

Proprietăți recomandate logo agentia imobiliara atmyhome

Vile și Apartamente în cele mai frumoase locații din București.

Vile exclusive de vânzare și închiriere în zone precum Floreasca, Unirii sau Pantelimon.
Vile și proprietăți de lux de vânzare și de închiriat în București și periferie.
Apartamente de lux și propuneri pentru investiții în Centrul Bucureștiului.

Bogdan

Draghia

În calitate de fondator al Companiei imobiliare AtMyHome, conduc o echipă profesionistă reprezentând vânzători, cumpărători persoane fizice și fonduri de investiții în cadrul pieței imobiliare București de Nord, Cipru și Viena.

Dornic de învățare și dezvoltare continuă, sunt absolvent de MBA, încercând mereu să ofer servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri.

Bogdan Draghia, Executive MBA

2023 Achievements

Performanțe imobiliare

Total Sales

32 mil. €

One Shot Sales

Northville apartments
Brickville

Complex Rezidential

Complexul rezidențial Belair Lake

AtMyHome va prezintă spre cumpărare apartamente rezidențiale sau pentru investiții, pe strada Belair Lake, lângă muzeul Hărților și Cărților Vechi.
Arhitectura, dotările și finisajele premium ale clădirii fac din această o construcție atemporală, care o integrează perfect în mediul eclectic și rafinat, datorită poziționării sale.
Imobilul este automatizat, dispune de panouri solare pentru acoperirea nevoilor de consum pe zonele comune, uși de acces la hol, la comandă din lemn masiv de frasin, sticlă securizată, accesul în clădire se face prin videointerfon în 3 puncte exterioare, lifturi cu control acces.
Află mai multe detalii!

Apariții

media

Pentru că unul din criteriile pe care ne bazăm este transparență, echipa AtMyHome îți aduce informații despre piața imobiliară din București, oferte speciale avute în cadrul agenției, proprietăți pentru investiție și apariții publice ale echipei.

Ce este o proprietate de lux?

Atunci când sunteți în căutarea unei locuințe, ați observat că se face deseori o distincție între proprietățile normale și așa-numitele p...

ce-este-o-proprietate-de-lux

Modificari impozite la achizitia imobilelor noi

Ne așteaptă schimbări cu impact în piața imobiliară, în condițiile în care, guvernul a decis să modifice plafonul pentru care se aplica o co...

modificari-impozite-la-achizitia-imobilelor-noi
Testimonial

Ce spun

Clienții noștri

Am urmat un program postuniversitar la IESE cu Bogdan. Contribuțiile sale, întotdeauna relevante, au ajutat viziunea grupului cu mai multe perspective. Angajamentul său de a face performanță l-a făcut să joace un rol important în echipele din care am făcut parte. Un profesionist orientat spre rezultate, cu pasiune pentru afaceri și mai ales afaceri profitabile. Personalitate participativă, incluzivă, susțînătoare și pozitivă!
“Am urmat un program postuniversitar la IESE cu Bogdan. Contribuțiile sale, întotdeauna relevante, au ajutat viziunea grupului cu mai multe perspective. Angajamentul său de a face performanță l-a făcut să joace un rol important în echipele din care am făcut parte. Un profesionist orientat spre rezultate, cu pasiune pentru afaceri și mai ales afaceri profitabile. Personalitate participativă, incluzivă, susțînătoare și pozitivă!”
— Segundo Broggi
Growth architect
“Bogdan a fost un coleg de-al meu pe tot parcursul programului MBA Executive și unul dintre colegii mei în echipa internațională în timpul acestui program. Ia inițiativă, îi place să ducă lucrurile la bun sfârșit și este stabil, practic și orientat spre rezultate, respectând întotdeauna deadline-urile. Fiind o persoană dinamică și având o atitudine pozitivă, Bogdan este priceput în construirea de relații puternice și se concentrează pe succesul clienților (intern și extern). Este dedicat oricărui proiect în care este implicat și își folosește experiența în vânzări și mediul de afaceri internațional pentru a maximiza rezultatele oricărei afaceri. L-aș recomandă pe Bogdan, deoarece ar aduce plus valoare oricărei organizații prin abilitățile și experiența sa.”
— Laura Mititelu
Senior Project Controller
“Bogdan s-a dovedit a fi o persoană ambițioasă, concentrându-se pe latura practică a învățării. Era dornic să obțînă cât mai multe cunoștințe de la aceste cursuri și, de asemenea, să împărtășească experiențe. Îl văd că pe un partener de încredere, deschis către oportunități și concentrat pe rezultate.”
— Aurora Chindris
Group Finance Manager
“Bogdan este unul dintre cei mai apropiați prieteni ai mei din MBA: ne-am bucurat de 2 ani de învățare a bazelor de afaceri, împărtășind experiențe, lucrând împreună în grupuri de studiu și construind o relație de încredere. Eu și Bogdan am dezvoltat împreună planul de afaceri, unde am avut șansa de a exploata experiența sa antreprenorială și expertiza lui în marketing și vânzări. Dincolo de asta, Bogdan este familiarizat cu cultura de afaceri chineze și cea din Europa de Vest. Mi-ar plăcea să fac afaceri cu Bogdan și îl recomand cu căldură pentru curajul în afaceri, angajament și responsabilitatea sa.”
— Radu Preda
IOT Solutions Manager

Înregistrează-te la newsletter

Ultimele proprietăți gestionate de agenția AtMyHome