Politica confidentialitate si cookie-uri

INTRODUCERE

Scopul acestei politici de confidentialitate este sa iti explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Prin utilizarea site-ului atmyhome.ro acceptati politica de confidentialitate a datelor furnizate in cele ce urmeaza. Politica de confidentialitate se refera la utilizarea si colectarea   informatiilor  personale  pe  care ni  le   furnizati  dumneavoastra ,   atunci  cand vizitati acest site, prin  completarea  formularelor de  contact,  abonarea   la newsletter. 

CINE SUNTEM NOI?

Societatea S.C. TAKE YOU HOME REAL ESTATE S.R.L., o societate cu raspundere limitata, constituita si functionand in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in : Strada Campia Libertatii, nr 4, bloc PM51, scara 1, ap. 1 cod 077010, Sector 3, Judetul Bucuresti, avand nr. de ordine in Registrul Comertului 40/356/17.01.2017 si CUI 36924487, denumita in continuare “AtMyHome.ro” este responsabila de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colecteaza direct de la tine.

Potrivit legislatiei, compania noastra este operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri rezonabile pentru a proteja informatiile tale personale.

CINE ESTI TU?

Potrivit legislatiei, tu, persoana fizica beneficiara a serviciilor noastre sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu noi, esti o „persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a-ti permite sa iti exerciti cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si tu, persoana vizata.

SCHIMBARI

Ne rezervam dreptul de a modifica portiuni din politica de confidentialitate precizand ca veti avea acces de fiecare data la ultima varianta publicata, la aceasta adresa impreuna cu data ultimei   modificari. Regulile se refera exclusiv la site-ul www.atmyhome.ro si nu au efect asupra site-urilor spre care avem sau vom avea legaturi si invers.

CE FEL DE INFORMATII COLECTAM DESPRE TINE?

Informatiile sunt colectate doar in momentul in care acceptati voluntar si in cunostinta de cauza trimiterea catre noi a acestora.  S.C. TAKE YOU HOME REAL ESTATE S.R.L., e constienta de importanta protejarii datelor si informatiilor colectate de la dvs, in mod special informatiile cu caracter personal. In plus , fata  de  informatiile  personale,  sistemele  noastre  colecteaza automat informatii  care   ne  ajuta sa  intelegem  mai bine cum  este folosit site-ul  si cum   ne putem imbunatati serviciile. Unele  sectiuni ale acestui site presupun ca utilizatorii sa  completeze  date  cu caracter personal  (nume,  numar  de  telefon, adresa  email, cont de socializare),  pentru  a  beneficia de  anumite servicii. Aceste date pot fi furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular / chat automat si vor fi folosite in scopuri legitime si stocate in baza de date, proprietate a S.C. TAKE YOU HOME REAL ESTATE S.R.L., cu scopul desfasurarii activitatilor de prestari servicii imobiliare, pentru a va comunica ofertele speciale, informatiile actualizate sau informatii suplimentare cu privire la unele oferte imobiliare. De asemenea vom utiliza datele dvs. pentru a va oferi un feed-back actualizat  si pentru a verifica informatiile si a opera eventualele  modificari survenite pe parcurs legat de cererea/oferta dvs.

Este posibil sa colectam date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum adresa IP, navigatorul de internet, anunturile pe care ai dat click, locatia, paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru.

DE CE COLECTAM ACESTE INFORMATII?

Colectam informatiile tale in scopuri determinate si legitime care includ, dar nu se limiteaza la urmatoarele:
  • In vederea incheierii sau executarii unui contract dintre tine si noi;
  • Inregistrarea contului;
  • Pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
  • In scop de marketing, insa doar in situatia in care avem consimtamantul tau prealabil;
 
CARE SUNT TEMEIURI LEGALE PENTRU PRELUCRARE?
  • Ti-ai dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Retine ca iti poti retrage in orice moment consimtamantul prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail contact@atmyhome.ro
  • Prelucrarea este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si noi ca de exemplu executarea unui Contractului de Servicii Imobiliare (INTERMEDIERE - INCHIRIERE CHIRIAS / INCHIRIERE PROPRIETAR / VANZARE / CUMPARARE / CONSULTANTA IMOBILIARA / ADMINISTRARE IMOBILIARA.
  • Prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale, ca de exemplu, pastrarea documentelor contabile pe o perioada de 10 ani.
CUM DEZVALUIM DATELE DALE?

S.C. TAKE YOU HOME REAL ESTATE S.R.L., poate transfera datele, prin dezvaluirea sau acordarea unor drepturi de acces de la distanta, numai prin intermediul aplicatiilor securizate, unor terte parti, cum ar fi entitati afiliate si alti parteneri comerciali ai S.C. TAKE YOU HOME REAL ESTATE S.R.L., care actioneaza in calitate de imputerniciti, procesand date cu caracter personal pentru si in numele S.C. TAKE YOU HOME REAL ESTATE S.R.L., (de exemplu, stocarea datelor pe servere tip “cloud”, consultanti juridici si financiari, cu care S.C. TAKE YOU HOME REAL ESTATE S.R.L., a incheiat acordurile contractuale necesare in conformitate cu reglementarile UE si nationale.

Vom transfera date catre terte parti exclusiv in masura necesara indeplinirii Scopurilor de Prelucrare aplicabile pentru care datele dumneavoastra sunt colectate si procesate.

S.C. TAKE YOU HOME REAL ESTATE S.R.L., poate dezvalui datele pentru a respecta prevederile legale sau ca raspuns la o cerere din partea unei instante sau a unei alte autoritati publice. S.C. TAKE YOU HOME REAL ESTATE S.R.L., va putea, de asemenea, sa divulge informatiile, daca considera, cu buna-credinta, ca este necesar pentru a preveni sau impiedica savarsirea unor fraude sau limitarea consecintelor acestora, pentru a proteja S.C. TAKE YOU HOME REAL ESTATE S.R.L.,si angajatii sai sau pentru a respecta Termenii si Conditiile de utilizare.

PE CE PERIOADA STOCAM DATELE?

Pastram datele dvs. cu caracter personal decat pe perioada necesara indeplinirii scopurilor mentionate. Uterior cautam solutii pentru obtinerea unui nou consimtamant din partea dumneavoastra, sau gasim solutii pentru arhivarea datelor. In general pastram datele dvs. cu caracter personal pentru o perioada de 3 ani de zile cu posibilitatea de prelungire cu perioade similare succesive in functie de legislatia in vigoare.
Imediat dupa incheierea perioadei aplicabile de stocare, datele vor fi sterse, distruse sau transferate intr-o arhiva (cu exceptia cazului in care acest lucru este interzis prin lege sau regulament aplicabil privind pastrare a inregistrarilor).

Pentru a te sigura ca datele nu sunt pastrate mai mult decat este necesar, S.C. TAKE YOU HOME REAL ESTATE S.R.L., va revizui periodic datele si, daca este cazul, le va sterge.

CE MASURI DE SECURITATE AM LUAT?

Ca parte a administrarii am luat masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzator riscurilor pe care le comporta prelucrarea datelor, in special prin utilizarea necorespunzatoare, distrugerea accidentala, accesarea ilegala sau neautorizata, pierderea, alterarea, divulgarea, manipularea intentionata sau accidentala, accesul tertilor, stergerea si modificarea. In acest scop, am dezvoltat si implementat politici de securitate a datelor si alte practici de confidentialitate.

Angajatii nostri precum si furnizorii de servicii asociate cu sistemele noastre de informatii se obliga sa respecte confidentialitatea informatiilor personale aflate in posesia noastra. Orice intrebari referitoare la securitatea datelor personale pot fi adresate la: contact@atmyhome.ro. Vei fi notificat cu privire la o incalcare a securitatii datelor, intr-o perioada rezonabila de timp dupa descoperirea unei astfel de incalcari, cu exceptia cazului in care un organism public abilitat determina ca notificarea ar impiedica o cercetare penala sau ar aduce prejudicii securitatii nationale. In acest caz, notificarea va fi amanata, conform instructiunilor unui astfel de organism. Vom raspunde cu promptitudine la intrebarile tale referitoare la o astfel de incalcare a securitatii datelor.

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

  • Dreptul de retragere a consimtamantului
  • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
  • Dreptul de acces asupra datelor
  • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
  • Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”)
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii
  • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre tine catre alt operator
  • Dreptul de a te opune prelucrarii datelor
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri
  • Dreptul de a te adresa justitiei
  • Dreptul de o plangere in fata unei Autoritati de Supraveghere

Te rugam sa retii ca:

  • Daca vrei sa iti exerciti drepturile, o poti face prin transmiterea unei cereri la adresa de email xxxxx@xxx.ro
  • Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista exceptii, de aceea fiecare cerere primite va fi analizata astfel incat sa decidem daca este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, iti vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa te vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a te adresa justitiei.
  • Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica intr-un termen util.
  • Daca, desi depunem toate eforturile, nu reusim sa te identificam, iar tu nu ne furnizezi informatii suplimentare pentru a reusi sa te identificam, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.

INTREBARI, SOLICITARI, SESIZARI SI EXERCITAREA DREPTURILOR

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau daca ai ingrijorari cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail contact@atmyhome.ro

In cazul in care considerati ca unul dintre drepturi v-a fost incalcat va puteti adresa catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la numerele de telefon +40.318.059.211 / +40.318.059.212  sau pe  email la adresa: anspdcp@dataprotection.ro. Pentru alte informatii puteti accesa site-ul Autoritatii, la adresa www.dataprotection.ro